Omelett med anjovis och tomater En härlig omelett med anjovis, tomater och gratinerad ost. Vill man festa till det. så ta 1 dl grädde istället för mjölk Lolos Matblogg
Soppa som förrätt. Uppskattad. 1 tärning fiskbuljong. Koka upp vattnet, tillsätt buljongtärningarna. Under tiden vattnet ska koka upp, skala och riv morötterna på den grövsta sidan Matklubben.nu
Fisksoppa med kokos och lime Tillsätt vattenkastanjer och bulgur och låt det bli genomvarmt. Skär fisken i tärningar och låt dem koka med i soppan tills de är genomkokta, ca 10-15 minuter beroende på storleken på fiskbitarna. 1 fiskbuljongtärning. 600 g vit fiskMatklubben.nu
Panerad fisk med kall sås Barnens favorit, och mycket bättre än fiskpinnar. Byxa fisken och dela den i portionsbitar. Vik eventuellt fiskfiléerna dubbla om de är tunna Farmors mat
Panerad rödspätta med kall dillsås Torka av fiskfiléerna och krydda dem med salt och peppar. Panera fisken genom att doppa den först i vetemjöl, sedan i vispat ägg och sist i ströbröd Made By Rebecka