Gör så här. Bryn färsen i olivolja & smör. Tillsätt grönsakerna och tärnat bacon. Låt fräsa någon minut. Häll i vatten, fond, vin och passerade tomater, rör om och sjud under lock i 15 min
De här pirogerna åt jag alltid hos farmor, är nog 10 år sedan jag åt dom sist, men de är så goda, har aldrig testat att göra dom själv, men nu var det allt dags för de
Här en favorit i repris. långkokt högrev med vitlök, mörk choklad och mörkt öl blir en mumsig chili. Du kokar det hela i sådär 4-6 timmar så börja direkt då du kommer hem från jobbet
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Källa. Marianns LCHF mat & bakPortioner. 3-4Ingredienser. ca 600 g köttfärs1 pkt bacon eller den mängd man vill2 gula lökar eller purjolök1-2 dl riven god ost2 dl grädde eller creme fraiche2 ägg0,5 dl tomatpurésalt, peppar och lite paprikapulverGör så här
Ugn 200°. Putsa filéerna och krydda med salt och svartpeppar. Bryn dem i en panna. Lägg över dem i en smord ugnssäker form och efterstek i ugnen ca 20 minuter