Köpte en tidning medan jag väntade på tåget och fann detta smaskiga recept, testade direkt. 24 bitar125 g smör300g mörk choklad, minst 70% kakao3 msk sirap200g mariekex100g minimarshmallows2 tsk florsockerSmält smör, choklad och sirap i en kastrull (gärna tjock botten, så de inte bränner fast)
För ett tag sedan blev jag tillfrågad om jag ville testa en Crock Pot. Visste faktiskt knappt vad det var för något men efter att ha läst på lite så ville jag ju givetvis det
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
De här kakorna har jag skrivit om tidigare men då med pinjenötter. Även utan nötternas knaprighet är de riktigt goda, så goda att det är svårt att sluta äta dem
Denna bakade jag på odense kranskakemasse i mina specialformar. önskar jag alla mina läsare. Kransekake är det jag tagit med mig från det norska julbordet ett måste bara den är så god