Jag har flera olika recept på Glödhoppor men det här är det första som är anpassat för allergiker. Brödet är lätt att göra, glutenfritt, äggfritt och även mjölkfritt om du använder laktosfri filmjölk
500 g blandfärs1,5 dl havregryn (Sempers 100% ren havre)2 dl havredryck1 ägg1 tsk salt2 krm malen svartpeppar1 tsk Colman´s senapspulver1 riven vitlöksklyftaBlanda samman alla ingredienserna och forma smeten till 8 st biffar
Scones är något av det snabbaste bröd man kan baka, därför fick det bli det när jag blev sugen på bröd igår kväll och inte ville ta upp och tina ur frysen
Här kommer nästa recept med min egen naturligt glutenfria fullkornsmjölmix. Mjölmixen har jag lagt upp recept på här så att du kan blanda den själv och baka enkla, näringsrika, fiberrika och naturligt glutenfria bröd av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.