Lägg degen på mjölat underlag och kavla ut så att degen är ca 1 cm tjock. Grädda sconeskakorna 3-5 minuter på varje sida, eller tills dem pyser upp och har en fin färg på ytan
Min mamma är en hejare på att göra goda smörgåstårtor. Hon har gjort såna så länge jag kan minnas och lite hämmad har jag nog blivit av att hennes är så populära
När vi besökte Ungern åt min son uppåt 100 st tror jag så jag tänkte försöka mig på att göra liknande. Låt stå i ca 10 minuter tills blandningen blir bubblig. Låt jäsa till dubbel storlek i ca 30 minuter. Grädda mitt i ugnen på 180 grader i ca 15 minuter till kringlorna börjat bli bruna. (om du hoppar över nästa steg så gräddar du dom ytterligare 3-4 minuter). Pensla saltblandningen på varje kringla efter de varit 15 minuter i ugnen och grädda ytterligare 3-4 minuter