Fisk

Fisk

  • 6 Recept
Kallrökt lax med "rårakor a la GI"

Kallrökt lax med "rårakor a la GI"

I vår kyl låg det igåtr ett par zucchinis som blivit kvar från det att jag köpte ett helt gäng när de var billiga förra veckan
Klassisk gubbröra

Klassisk gubbröra

Ingredienser Portioner. 4 2 kalla hårdkokta ägg 4 medelstora kalla kokta potatisar 100 g ansjovisfiléer 2 msk finskuren gräslök 2 msk finskuren dill 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar salt och svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Fisk i ajvarsås med squashpasta

Fisk i ajvarsås med squashpasta

Koka tills fisken är helt genomstekt. Jag delar fisken i småbitar för att vara säker på att den är färdig + för att fördela fisken i såsen så att det blir som en pastasås
Fisk med ajvartäcke

Fisk med ajvartäcke

Smörj en ugnsäker form och lägg i fisken. Salt fisken lätt. Bred ut det på och vid sidan av fisken. Strö osten över fisken
Fisk och klyftpotatis med gurksås

Fisk och klyftpotatis med gurksås

Fisken. Fisken. 4 tinade portionsbitar torsk, lax eller annan valfri fisk (eller färska fiskfiléer). 7) Lägg fiskbitarna på en skärbräda och dela dem på längden med en kniv. 8) Krydda fiskbitarna med salt och svartpeppar. 11) Vänd fiskbitarna i ägget. 14) Lägg i fiskbitarna i stekpannan. 15) Stek fiskarna på medelvärme ca 3 minuter på var sida. 16) Fisken är färdig när den har fin stekfärg på utsidan och när fiskköttet är helt vitt (ca 52ºC i kärntemp). 17) Servera nystekt fisk med den goda såsen, klyftpotatis och grönsake 4 portioner