IngredienserPortioner. 6 Oxfilé med gorgonzolatäcke 1 1/2 kg oxfilé 1 tsk salt 2 krm peppar 1 msk smör eller margarin 300 g haricots verts 3 msk finhackad schalottenlök 2 msk balsamicovinäger ca 200 g gorgonzola Sås 150 g gorgonzola 3 dl grädde 1 msk konc kycklingfond Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
½ msk vitvinsvinäger. ½ dl hackad färsk persilja. 600 g fläskfilé. 200 g färska champinjoner. 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g fläskfilé 200 g färska champinjoner ½ gul lök 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche ½ msk vitvinsvinäger 1 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja
Lägg ut hälften i en smord ugnsfast form. Skiva falukorven. Lägg över senap, skivad lök och skivad ost. varva på resten av falukorven iskivor och senap på dessa