Vegetariskt

Vegetariskt

  • 13 Recept
Fransk rabarbermarmelad

Fransk rabarbermarmelad

Ingredienser Portioner. 1 liter 1 kg späd rabarber 1 kg strösocker 30 g smör Lägg till i inköpslistan
Rabarbermarmelad

Rabarbermarmelad

500 g rabarber. 1500 g syltsocker. 10,5 dl citronsaftAnvänd gärna späd rabarber till marmeladen. Börja med att skala rabarberstjälkarna och dela dem i små bitar
Rabarbermarmelad

Rabarbermarmelad

Instruktioner. 1. Skölj rabarbern och hacka den i mindre bitar. 2. Lägg den i en kastrull med syltsocker, limejuice och vanilj
Rabarbermarmelad med vanilj

Rabarbermarmelad med vanilj

500 gram rabarber, rensad och i bitar. 1400 gram syltsocker. 10,5 vaniljstångSkala grova rabarber med en potatisskalare
Rabarberchutney med chili och ingefära

Rabarberchutney med chili och ingefära

1 gul lök, skivad 1 klyfta vitlök, skivad 25 g färsk ingefära, riven 1 röd chilifrukt 1 vaniljstång 400 g rabarber, i bitar 1 äpple, i mindre bitar 1 dl honung salt
Morotsstuvning

Morotsstuvning

Det låter ju verkligen helt värdelöst med morotsstuvning. Men icke. Denna specialare bjöd min sambo på för ett tag sen och ack så god den var