Katalaner Ugn. 175°. 1. Arbeta samman mjöl, socker, matfett och ägg-gula till en smidig deg. Svep in degen i plastfolie och lägg den kallt ca 1 timme Matklubben.nu
Hallonmazariner Jag ramlade över ett recept på hallonmazariner som lät gott så till morsdag provade jag dom och dom var gudomliga, det var inte sista gången jag gör dom helluspyssel
Kanelkrokar Blanda smöret, mjölet, vaniljsockret och strösockret till en grynig massa. Ha sedan i vätskan och arbeta ihop till en deg Matklubben.nu
Ost&broccolisoppa toppad med kålrotschips (Lchf) Gräddig ost&broccolisoppa med kålrotschips & ärtskott. ca. 4 portioner. Ingredienser. 1 msk Smör till stekning tallriksmodeller.blogg.se
Schweizernötkaka Igår så hade vi några vänner över på söndagskaffe. Gjorde ju en päron och mandelpaj, men även denna schweizernötkakan som är väldigt god Annikas Bakery House