Tebirkes Grädda i 220 grader till bröden är gyllenbruna ca 15-20 minuter beroende på ugn. vetemjöl special eller liknande Svt
Nostalgiska grötbullar Pensla bröden med uppvispat ägg och strö på sesamfrön eller vallmofrön. 22 st á 100 gr. 4 dl havregryn, 7 dl kallt vatten, 100 gr smör, 50 g jäst, 4 dl mjölk, 3 tsk salt, 4 msk sirap, ca 16 dl mjöl (här 4 dl fullkornsvetemjöl, 4 dl grahamsmjöl, 8 dl vetemjöl) Karins Spis
Foccaccia med soltorkade tomater, oliver och fetaost Anette hade gjort ett gott bröd till middagen i lördags och receptet på det kommer här. Vi befinner oss just nu i Valliden hos min svärmor och svärfar Smaskelismaskens
Härliga nybakade baguetter Jag älskar nybakat bröd och de här baguetterna blir alltid lika goda och knapriga när man gör dem. När bröden börjar få en fin färg sänker du temperaturen till 200 grader och gräddar färdigt bröden, de ska gräddas i totalt ca 30 minuter Dining And Cooking
Svärmors enkla bröd Perfekt bröd till buffén, pastasalladen eller till det grillade. Fått det här enkla med goda receptet av min svärmor FINA LYAN