Havre bars/kakor. Har tidigare gjort ett inlägg som heter "tips på frukostar", så tänkte göra ett liknande fast denna gång med nyttigare mellanmål ochdesserter
ex då havtornsbär används) i en liten kastrull tills de blir mosiga, passera i sil, vänd och pressa massan med baksidan av en matsked tills det bara är torra kärnor kvar i silen
Småkakor/Cookies. Inget gluten, inga mejeriprodukter, inget vitt socker och perfekt om du är vegan. Kakorna smälter inte ut i ugnen så det gör inget om det är lite trångt på plåten
Dessa nyttiga frukostkakor heter Cranberry breakfast bites och receptet hittade jag i Anja Forsnors underbara kokbok jag berättat om tidigare En god morgon – Härliga frukostar du inte kan motstå
Skala och tärna mangon. Lägg äggulor, grappa och strösocker i en kastrull. Ställ kastrullen på låg värme och vispa tills sabayonnekrämen är luftig och har tjocknat något
Koka upp vatten och grönsaksbuljongtärningen. Hacka gurka, aprikos och hasselnötter i mindre bitar. Lägg i quinoa och låt det koka under lock på svag värme ca 15 minuter