Stekt rödspätta Skölj och torka av rödspättorna med ett hushållspapper. Om huvudet sitter kvar så skär bort det. Ta också ur inälvorna Milda.se
Kokt torskrygg med rödvinssås och friterade musslor Rödvinssås är kanske inte den vanligaste såsen till fisk, men till en "köttigare" fisk passar det helt perfekt cat's bak- och matblogg
Mustig viltgryta Ansa och skär köttet i 4x4 cm stora bitar. Skala och hacka lök och vitlök, Skala och tärna morot och selleri Matklubben.nu
Plattfisk i ugn a la Liis & Lars (gluten- och laktosfri) Sätt ugnen på 175 grader. Koka upp sås försiktigt på spisplatta under omrörning. Smörj en ugnsform. Rulla fiskfiléer och stick i en tandpetare i varje Matklubben.nu
Bräserad älgbog med rotfruktspytt och savoykålsfräs I lördags blev det ett riktigt långkok med bog på älgkalv som brässerades i rödvin i 4 timmar. Av det blev det också en underbar rödvinssås Smått & gott
Havets Wallenbergare Nej, en bild på en fiskbiff blir sällan snygg, framför allt inte i höstmörkret. Men om det är någon tröst alls, så är det en sagolikt god rätt Cookie crumble
vegan, vegetarian, lakto-ovo-vegetarian och "riktiga rätter" Men allvarligt. Jag blir tokig. Läste i höstas (eller snarare för ett par år sedan då jag visst påbörjade denna post - 13 september 2008 Miss Meisters mat med mera...