Dags att ta ut potatisarna, halvera dem och gröpa ur potatisarna i en bunke. 3pers1kg Kycklingben2 Pressade vitlöksklyftorOlivoljaChiliflakesPaprikaGrovmalen Svartpeppar3 BakpotatisarAlt 1. Bakpotatisarna naggade jag med gaffel och micrade i 10 min. Det lata som jag använde idag, dvs att blanda i 1 burk smaksatt Crème fraîche i potatismoset, tillsätta lite riven ost och svartpeppar och fylla potatisarna med moset. Alternativ 2 är att fräsa hackad gul lök med kantareller och bacon tills det fått lite färg, och sedan blanda med Crème fraîche och ost och fylla potatisen med. När kycklingen är klar, är det dags att ta ut formen och istället höja ugnen till 225 grader och gratinera potatisarna i ca10-15minuter, 225grader
Tvätta potatisarna och stick ett par hål i dem med en gaffel. Ta ut potatisarna och låt svalna kort. Dela varje potatis i två delar och gröp ur inkråmet med en sked