Riv sockerkaka och mandelmassa grovt på rivjärn och rör ihop med rumsvarmt smör, kakao och punsch. Rulla ut degen till 5 längder som är 1 1/2 cm tjocka och låt dem stelna i frysen
Vispa ihop socker, kakao och vatten i en kastrull. Koka ihop ett par minuter. Låt svalna. Vispa grädden. Varva maräng, glass i bitar och skivade bananer i en skål eller på ett stort fat
Bryn köttet i smöret (gärna i omgångar) och lägg över det i en gryta. Salta och peppra. Koka upp vattnet och häll det över köttet, så att det precis täcker, koka cirka 15–20 minuter
Skala och finhacka löken. Skala och hacka vitlöken. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Fräs löken och vitlöken i oljan i stekpanna, utan att de tar färg, cirka 3 minuter
Skär köttet i bitar och bryn det i en stekpanna med smör. Lägg över i en gryta. Tillsätt grädde, crème fraiche, vatten, senap, tomatpuré, paprikapulver, fond och worcestersås, och låt småkoka i 10 minuter
Ser ut att bli en strålande dag och det känns som om våren äntligen är här. Själv hoppas jag på att kunna gå ut i trädgården i eftermiddag och ta en fika i solen, men innan dess ska jag baka två tårtor
Äppelcheesecake. När hösten kommer smygandes så hör det till att baka något gott med äpplen. Den här kakan är en blandning av en smulpaj och en cheesecake
lördag, den 19 augusti 2017, kl. 18. 22. Kolakakor å chokladkakor. Hej min vän,. Hur hänger din lördagshatt. Vi har nyss slängt oss i soffan efter en rätt lång dag fylld av städ, tvätt, hemmafix, bakning å firande av Milians gudpappa Jonas