Vispa ihop ost, ägg och mjölk. Lägg lök i pajskalet och häll på äggstanning. Plasta in och låt vila i kyl minst 15 minuter. Kavla ut eller tryck ut degen i en pajform cirka 24 cm, nagga och ställ i kylen minst en timme
Ingredienser Portioner. 4 250 g färsk pajdeg 1 gul lök 1 msk smör 150 g skuren grönkål flingsalt med jod svartpeppar Äggstanning 3 dl mjölk (3 %) 1 dl matlagningsgrädde 4 ägg 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 140 g ädelost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Ägg och vispgrädde sås. Knåda ihop smöret, saltet och mjölet till en deg. Tryck in degen i en stor tårtform med hjälp av fingrarna så att det täcker botten och sidorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.