Ingredienser Portioner. 6 3 1/2 dl iskallt vatten 50 g färsk jäst 2 msk olja 1/2 msk salt 10 dl mjöl extra till utbakning (10 dl motsvarar ca 600 g) Lägg till i inköpslistan
De här tekakorna är riktigt goda. Det är samma degrecept som till hönökakorna som jag bloggade om förra sommaren men den här gången gjorde jag portionsbröd istället i form av tekakor
Jag älskar bakad potatis men jag har aldrig lagat dubbelbakad potatis förrän nu. Det har känts som ett onödigt och omständligt arbete att först baka potatisen, sedan gröpa ur den, blanda innehållet med lite smått och gott för att till sist ösa tillbaka allt i skalet och baka den igen
Att få nybakat bröd till frukost är en lyx. Så till helgen bakar jag ibland bullar eller bröd, men för att få behålla min sovmorgon så gör jag färdigt brödet kvällen innan så långt så att jag på morgonen bara kan sätta in brödet i ugnen
Godmiddag mina goa bloggläsare. I morse njöt vi av dessa ljuvliga grahamsbullar till frukost. Dom gick hem även hos barnen som är 4 år samt två vildar på snart 1,5 år
Äntligen, den hel dag med sol, blå himmel, bara små vindpustar och inte en regndroppe inom räckhåll. Perfekt dag för en långpromenad, känns som det var en hel evighet sen det hände sist
I helgen har jag. Varit på trevlig julkryssning med släkten. Konstaterat att buffé kanske inte alltid är det godaste man kan äta… Blivit väldigt illa berörd av bombattentatet här i Stockholm, vart är världen på vägen