Farish kebab med ratatouille och tsatsiki Det här, mina vänner, är hur gott som helst. Grilldagboken - tisdagsmiddag. Farish kebab. 800 g lammfärs. 1 gul lök Jag är ingen kock
Kinesisk kyckling - med svamp chili och citron Ta en stor stekpanna eller wok och värm med olja. Lägg i kycklingen och fräs 1 minut lägg i svampen, vitlöken, ingefäran och chilin fräs ytterligare ett par minuter salta, sockra och peppra Matklubben.nu
Kycklinggryta med bacon och trattkantareller får bryta av julamaten. Kycklinggryta med bacon och trattkantareller. Det här var en fin brytning mot all julmat. Kändes nästan som om det var höst igen Lottzys matblogg
Österrikisk potatissallad Tvätta potatisen grundligt och lägg den i en kastrull med vatten. Koka upp och låt koka i 20 minuter tills potatisen är färdig Matklubben.nu
Gästinlägg #3 - Karins Dolmades i äggcitronsås Här kommer gästinlägg nr 3. Det kommer från min vän Karin som jag träffade då vi båda gick en turismutbildning i Avesta á la Linda