Fikabröd

Fikabröd

Enkla Wienerbröd

Enkla Wienerbröd

200 g smör 2 msk strösocker 2 st ägg 25 g jäst 1 dl kall mjölk 6 dl vetemjöl
Falska potatisbakelser

Falska potatisbakelser

200 g smör. 14 dl socker. 14 ägg. 16 dl vetemjöl. 13 tsk bakpulver. 12 dl florsocker. 13 tsk vaniljsocker. 12 dl färdig marsankräm
Bondka2kor

Bondka2kor

5,5 dl (330 g) vetemjöl 2 dl strösocker 1 msk ljus sirap 1 tsk bikarbonat 1 msk vatten 0,75 dl (50 g) grovhackad sötmandel 200 g smör
Havreflarn

Havreflarn

Havreflarn är jättelätt att göra och dom är riktigt smarriga. ) De går även sätta ihop två och två och fylla med smörkräm, doppas i choklad eller vad man vill
Havreflarn – grundrecept

Havreflarn – grundrecept

75 g Arla® Svenskt Smör. 12 dl havregryn. 11 dl rårörsocker. 12 msk Arla Köket® vispgrädde. 12 msk ljus sirap
Havreflarn

Havreflarn

Sätt ugnen på 200°C. Ta fram en kastrull, den kommer du använda för att göra hela smeten. Smält smöret. Stäng av plattan och tag av kastrullen från plattan
Bästa Tårtbotten

Bästa Tårtbotten

Det här receptet hittade jag redan för några år sedan. På den tiden bakade jag knappt tårta alls och därav blev det aldrig att jag testade receptet
Världens bästa tårtbotten

Världens bästa tårtbotten

Ingredienser Portioner. 10 4 ägg 2 dl socker 1 dl vetemjöl (à 60 g) 1 dl potatismjöl (à 80 g) 1 tsk bakpulver smör och mjöl till formen Lägg till i inköpslistan
Mina bästa drömmar.

Mina bästa drömmar.

 . Lördag kväll och jag bakar. Det blir så när man har en student i faggorna. Så jag doppar biskvier i choklad och stoppar in plåtar med Drömmar och funderar på hur i all världen jag ska hinna