Fikabröd

Fikabröd

Bondka2kor

Bondka2kor

5,5 dl (330 g) vetemjöl 2 dl strösocker 1 msk ljus sirap 1 tsk bikarbonat 1 msk vatten 0,75 dl (50 g) grovhackad sötmandel 200 g smör
Havreflarn

Havreflarn

Havreflarn är jättelätt att göra och dom är riktigt smarriga. ) De går även sätta ihop två och två och fylla med smörkräm, doppas i choklad eller vad man vill
Havreflarn – grundrecept

Havreflarn – grundrecept

75 g Arla® Svenskt Smör. 12 dl havregryn. 11 dl rårörsocker. 12 msk Arla Köket® vispgrädde. 12 msk ljus sirap
Havreflarn

Havreflarn

Sätt ugnen på 200°C. Ta fram en kastrull, den kommer du använda för att göra hela smeten. Smält smöret. Stäng av plattan och tag av kastrullen från plattan
Bästa Tårtbotten

Bästa Tårtbotten

Det här receptet hittade jag redan för några år sedan. På den tiden bakade jag knappt tårta alls och därav blev det aldrig att jag testade receptet
Världens bästa tårtbotten

Världens bästa tårtbotten

Ingredienser Portioner. 10 4 ägg 2 dl socker 1 dl vetemjöl (à 60 g) 1 dl potatismjöl (à 80 g) 1 tsk bakpulver smör och mjöl till formen Lägg till i inköpslistan
Mina bästa drömmar.

Mina bästa drömmar.

 . Lördag kväll och jag bakar. Det blir så när man har en student i faggorna. Så jag doppar biskvier i choklad och stoppar in plåtar med Drömmar och funderar på hur i all världen jag ska hinna
Hemlig kladdkaka

Hemlig kladdkaka

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser Kladdkaka 400 gram svarta bönor , kokta på burk 1 dl havregryn 2 msk kakao 3 msk kokosolja , Gärna med smak 1 tsk bakpulver 70 gram agavesirap , 70g agavesirap är ungefär 1/2 dl 4 msk Havregrädde 1 dl paranötter , Hackade Köp receptet
Kokostoscarutor

Kokostoscarutor

Rör rumsvarmt smör, socker och sirap poröst, gärna med elvisp. Tillsätt ett ägg i taget under vispning