Helgen flög förbi i en väldig fart. Tiden räckte inte riktigt till. Men det blev lite bakande iallafall. Provade Leilas Morots Cupcakes och gjorde kaniner och humlor i marsipan och sugarpaste
En av mina absoluta favoritkryddor är en grön pestoblandning med ramslök från Zmaka. Jag gräddade båda mina plåtar på en gång i varmluftsugn 125 grader, 2 x 60 minuter, och bytte plats på plåtarna i halvtid
Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gott och saftigt morotsbröd som är hälsosamt och packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater
Många av er har önskat en midsommartårta så idag när vi kom fram satte jag mig ner och började skissa på ett recept i min anteckningsbok (det är ofta så mina recept blir till, jag har en idé, skissar ner dem och sedan drar jag igång och bakar)
Mina bakexperimenttentakler vaknade genast till och resultatet blev morotsmuffins och havrekakor. Metrologerna har ju i flera dagar proklamerat om höstens stora intågande denna söndag
Ännu en grådisig dag men idag är det fredag så då struntar vi i vädret, eller hur. Fredag innebär kort dag för mig och Ida, redan vid ett hämtade jag henne från förskolan
Jag gillar verkligen Hälsokokboken som jag köpte häromveckan. Även om jag inte följer recepten slaviskt är det alltid bra med konkret inspiration som känns lite nyttigare än andra recept
Gjorde en härligt mumsig fryst daimtårta i helgen, perfekt att ha i frysen och ta fram när oväntade gäster kommer eller när man blir sugen på något sött