Vi har varit i Lycksele i helgen och varit utan wifi. Så jag ligger efter i bloggandet. Så idag får ni hålla till godo med en snabb middag, klar på en halvtimme
Blev så gott. Detta här är nog faktiskt den godaste lunchmackan jag ätit. Smakerna passar så bra ihopoch det stekta brödet är knaprigt och smakar gudomligt
Langos, denna Malmöfestivalsklassiker, lagade jag för första gången på närmare tio år nu i julas. Eftersom jag vanligtvis missar Malmöfestivalen får jag inte längre min årliga fix (ocheftersom jag heller inte hänger så mycket på västkusten på somrarna där man kan köpa dem i kioskersom nattamat – hur grymt är inte det
Här kommer ett gott förslag till påskbuffén. Scrolla längst ner på sidan så finns det två etiketter, "påsk" och "tips på påskmat", om du vill ha mer inspiration
Jag är en man som älskar bubblor av alla dess sorter. Visst föredrar jag bra champagne, men med tanke på hur ofta jag dricker mousserande vin är att uteslutande dricka champagne tyvärr inte ett alternativ
Hacka löken och stek lätt i smör i en panna tills den svettas. Blanda i champinjoneroch paprika skurna i småbitar tillsammans med pressad vitlök och svartpeppar och salt
Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Häll upp mjöl och ströbröd på varsin flat tallrik. Vänd först kycklingen mjöl, sedan ägg och sist i ströbröd