Köttet var mört att tugga men lite hårt att skära framför allt för barnen. Jag ska göra nån gryta för att dryga ut köttet för det var en alldeles för liten bit till vår familj
Egentligen borde all köttfärssås vara slökokt/långkokt. Att försöka göra en god köttfärssås snabbt är bara dumt, för smakerna hinner verkligen inte gosa ihop sig som sig bör
Skär bort eventuella hinnor på köttet och skär det i en halv centimeter tjocka skivor. Bryn köttet på båda sidor i smör eller olja i en stor stekpanna
Ta fram köttet, salta och peppra väl. Skär löken och moroten i mindre bitar och lägg runt köttet. Efter sex timmar så tar du ut köttet och lindar in det i folie
Köttdisken på lokala ICA var lika oinspirerande som alltid. jag lade en picnicbog i kundkorgen och hoppades att jag väl hemma i köket skule kunna uppamma en smula kärlek och passion som kunde förvandla den vacuumförpackade köttbiten till en njutbar måltid