Som ni vet så testar jag just nu att laga mat i en Crock-Pot. Mitt andra försök med den apparaten var att göra en skinkstek, då jag läst att kött blir otroligt mört och saftigt efter en tillagning i Crock-Pot
Vilket oväder. Har ni samma snöstorm som här. Skönt att jag handlade igår och att Leif tar hand om skjutsningen till och från hockeyn så jag får hålla mig inne resten av kvällen
Pulled pork. Vi äter ofta pulled pork och nuförtiden lagar jag den i min Crock Pot. Marianden varierar från gång till gång, lite beroende på vad jag är sugen på
Julmaten är uppäten och vi har fått nog, idag blir det en klassiker i Crock-Pot - nämligen köttfärssås med en massa gott som behövde räddas ur kylskåpet
Igår fick min crock-pot laga mat igen. Jag förberedde kvällen innan genom att bryna kött och lök, sen igår satte jag det tillsammans med tomatpuré, senap och vin i crock-poten och lät den jobba i 3-4 timmar medan jag dammtorkade, dammsög och skurade
Med risk för att låta tjatiga. men det är väl helt otroligt vad det kan hålla på och blåsa. Det är ett under att människor fortfarande står på sina ben och inte far omkring i luften
Mört kycklinglår. Jag gillar verkligen min Crock Pot och har lagat massor med mat i den. Än så länge har jag bara använt den på lediga dagar när jag varit hemma större delen av tiden men någon gång ska jag våga testa att sätta igång den innan jag åker till jobbet
Kycklinglårfiléer i tomatsås. Jag vet inte hur många av er läsare som har en egen Crock Pot men jag har sett dem både på instagram och hos andra bloggare
Det syns på de kvällsmurriga bilderna att det börjar bli vinter. Och - vet ni. Jag har, efter mycket frustration, kommit fram till att det är helt i sin ordning
Idag testade jag att göra Ugnsbakad falukorv i Crock Pot. En av familjens favoriträtter är falukorv. Stekt falukorv, Korv Stroganoff, Korvgryta, Ugnsbakad falukorv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.