Kanelbullar hör ju sommaren till men det kanske inte lockar lika mycket att ställa sig inne i värmen och baka så här kommer ett himla smidigt tips på kanelbullar i långpanna
Alltså. ni får verkligen ursäkta den trista och dåliga bilden idag. Till skillnad från många andra matbloggare så äger jag ingen avancerad proffskamera, jag har inte heller redigerat eller stylat bilden
Hej svejs i jordgubbsskogen. Gissa vem som har sommarlov. Yes its true. Firar detta med jordgubbscupcakes. Frostingen blir lite halvlös om man lägger i färska jordgubbar
Stora saftiga amerikanska blåbärsmuffins. Yummi. Fluffiga och mjuka inuti med en härlig skorpa upptill. De är nästan en blandning mellan sockerkaka och mjukt bröd
Tid ca 10 min / 2 pers. Ingredienser. 1/2 liter jordgubbar3 dl vaniljglass1 lime1 citron2 msk florsocker1 näve basilika Skölj och dela jordgubbarna i fyra delarRiv skalet av limen och citronen och lägg i en skålPressa i saften av både limen och citronenHäll i 2 msk florsocker och mixa Finhacka basilikan och rör om allt tillsammansSkeda upp glass i botten på en serveringsskål och häll en liten del av citrusmixen överVarva med jordgubbar - glass -citrusmixGarnera med basilikabladKLART
Smaklig fikastund. Söndag 17 januari 2016. Vilken härligt kall och solig vinterdag vi har idag. Termometern visade på -16 imorse och en klarblå himmel har vi fått njuta av dagen lång
Dumlebiskvi i långpanna. 4 januari 2015, 11. 37Hej. Här skiner solen och lovar om en bra dag. Har börjat baka inför kommande födelsedag i familjen och först ut blev Dumlebiskvier, mums