Maten lagades enl tradition och som brukligt var. Jag är född i en liten by mellan Luleå och Boden. Byn ligger vid Luleälven men vi bodde längst upp mot skogen
Jag kokar marmelad varje år. Favoriten är Apelsin och wiskymarmeladen men den här också god. Jag gillar ju inte när det är för mycket skal i så den här passar mig fint
Dagen efter skulle ju sonen ha skolavslutning, sista dagen på lågstadiet och såklart skulle det firas med lite nykokt saft som jag blivit motiverad att testa på efter att läst Jennys matblogg
God Morgon på er alla sommarbloggläsare. Vilken start på dagen. De andra sover fortfarande och jag kan tassa runt här hemma alldeles själv och bara njuta av tystnaden
När vi var små, jag och storebror var vi bortskämda med hembakat, ganska ofta faktiskt. Även om inte jag uppskattade det då utan ville gärna ha det goa köpta brödet som kompisarna alltid fick så uppskattar jag det desto mer idag
Kladdkaka med mjölkchoklad. Att baka en kladdkaka går snabbt och är alltid uppskattat. Den här varianten är bakad med mjölkchoklad, den varianten med fudge och havssalt