1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Potatis. Skölj potatisen och skär i tunna skivor. Lägg potatisskivorna på en plåt och tillsätt olja och salt efter smak
Asiatisk lax med bakad spetskål. En sak som vi har provat en hel del de senaste veckorna är att testa helt nya recept 2-3 gånger i veckan för att hitta nya matfavoriter och få lite mer variation i vår mat
Hittade det här receptet i en gammal buffétidning från Ica och det lät ju supergott så det fick bli att bjuda på det till efterrätt igår då vi varit med Joels familj+respektive och ätit middag
Kycklingfilé i dragonsås. 4 port. 4 kycklingfiléer1 gul lök2 msk tomatpuré1 msk torkad dragon1 tärning kycklingbuljong5 dl grädde, valfri sortsaltpepparBörja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna
Gör så här. Skala, ansa och tärna potatis, morot och lök i lagom stora munsbitar. Hacka vitlöken fint. Putsa och skär köttet i fina och lagom stora grytbitar
Pensla kycklingen med smörblandningen både innanför och utanpå skinnet. Här kommer mitt recept på en lättlagad, god och nyttigt rätt som tillagar sig själv i ugnen – perfekt eller hur