12 December 2014 - Saffranskrans med mandelmassa & kardemumma Detta recept låter både lockande samt att det ser vackert ut. Både bild och recept är lånat från Lindas bakskola i tidningen Hembakat ANNICA
Flygande Jakob! Det är inte så noga med hur mycket av alla ingredienser som ska i heller, det brukar bli gott ändå (och dessutom står det olika i olika recept) Mat idag
Smarrigt fiskrecept: Fetaostgratinerad lax med rosépeppar Testade ett nytt fiskrecept till middag idag som var riktigt smarrigt, fetaostgratinerad lax med rosépeppar och grädde Gradinskan mat
Pestokyckling Snabblagad rätt med några få ingredienser - så enkelt och så gott. 4 portioner 700 gram kycklingfilé 1 dl creme fraiche 1 dl grädde 200 gram färskost naturell 1 dl röd pesto salt och peppar Skär varje kycklingfilé i 3-4 bitar på längden Krokus Mat & Vin