Blanda ner choklad och Dumlekola. Strö över lite grovhackad choklad. 200 g mörk choklad (spar ca 4 bitar till garneringen) 100 g Dumlekola 175 g smör, rumsvarmt 1 ½ dl strösocker 1 ½ dl farinsocker 1 ägg 1 ½ tsk bikarbonat 2 tsk vaniljsocker 1 krm salt 1 dl havregryn 3 ¾ dl vetemjöl . Garnering ca 4 bitar choklad, grovhackad florsocker. Sätt ugnen på 175 grader, hacka chokladen grovt och skär Dumlekolan i bitar. 200 g mörk choklad (spar ca 4 bitar till garneringen) 100 g Dumlekola 175 g smör, rumsvarmt 1 ½ dl strösocker 1 ½ dl farinsocker 1 ägg 1 ½ tsk bikarbonat 2 tsk vaniljsocker 1 krm salt. ca 4 bitar choklad, grovhackad florsocker
Fylld med kolasås och riscrisp med mjölkchoklad utanpå. Smält mjölkchokladen över vattenbad och rör ner ett par dl rice krispies och bred över den krispiga
Visste ni att den 5 februari är Nutella-dagen. Inte. Om ni nu har missat denna dag hel, så kommer jag till er räddning med en super enkel Nutella Brownie recept som ni kan bjuda familjen på till efterrätt idag
Stora saftiga amerikanska chokladmuffins med chokladbitar i. Grovhacka chokladen och ställ åt sidan. 150 g mjölkchoklad. 50 g mörk choklad. Vänd sedan i den mörka chokladen och 50 g av mjölkchokladen. Strö på den resterande chokladen och baka sedan mitt i ugnen i ca 15-17 min. 150 g mjölkchoklad. 50 g mörk choklad