Foto. Karin / bevemyrs blogg. . Sommarvarma dagar uppskattas lätta luncher, i alla fall av min mun. Den här mozzarellasalladen pimpad med citronsmör och nötter tipsade Berit om
En fräsch, somrig sallad med nyttig spenat, krämig mozzarella och mandel som ger tuggmotstånd. Vi åt den som förrätt i väntan på att grillen skulle bli varm
Enkla salladen som enligt mig som älskar mat med mozzarella som ingrediens är grymt god. Tomaterna tillsammans med mozzarellaosten som egentligen inte smakar något alls från början men som med lite ringlad god olivolja på förvandlas till något mycket gott
I lördags blev det oxfilé med den här salladen och jalapeno poppers. Oj så gott. Fabulicious. 1 avocadotomater, gärna i olika färgerett gäng mozzarellabollarcitronsaftolivoljafärska, hackade örter, gärna basilikasalt och pepparBlanda ihop allt utom avocadon och låt stå i rumstemperatur en timme