Gröp vaniljstången och lägg innanmätet och stången i grädden i en kastrull. Ta av från plattan, sila igenom grädden om du använder vaniljstång och rör ner gelatinet i grädden och blanda tills den har smält helt
Vi valde att göra den gröna lite mindre och den rosa , och vita lite större. Häll upp 3 dl grädde i en kastrull och värm upp på svag värme häll ner 40- 50 sorterade småbilar i en av färgerna och rör om tills allt har smält. Häll upp i glasen och låt stelna (cirka 2 timmar) tills du gör samma med nästa färg
Stek pak choien i ett annat järn, så du har kontroll över den och svampen, tills den byter färg till mörkgrön men är fortfarande spänstig i konsistensen
Blanda havregryn, mandelmjöl och sockret. Tillsätt rumsvarmt smör och till sist äggulorna. Blanda till deg och rulla sedan små bollar som du trycker platta med en gaffel på bakplåtspapper