I söndags åt vi en supergod kycklingrätt med parmesanost i såsen. Pasta Alfredo är en känd rätt som jag faktiskt aldrig har smakat och eftersom vi inte äter traditionell pasta just nu så kallar jag den för Kyckling Alfredo istället för Pasta Alfredo
Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. CategoriesGratäng, Kyckling. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano. Tagscrème fraiche, kycklingfiléer, rökt skinka, svartpeppar 40 e m. 4 kycklingfiléer
Vi äter mycket kyckling hemma det kanske märks. Bena ur kycklingen och skär i lagom bitar. 400-500 gram färdiggrillad kyckling . Tillsätt sedan kycklingen och låt puttra ca 10 min. 400-500 gram färdiggrillad kyckling
Onsdag - Tomatkyckling. Jo, så är det ju faktiskt, och därmed har jag ett supertips till er idag som uppfyller alla ovan nämnda kriterier - tomatkyckling
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
Krämig och god kyckling gratäng blev det idag. Bena ur kycklingen och tärna. Häll sedan över kycklingen. 1 st grillad kyckling. In med kycklingen i 15-20 min. 1 st grillad kyckling
kycklingpasta med soltorkade tomater och spenat. Skär kycklingen i jämnstora tärningar. Smält smöret i en tjockbottnad kastrull och stek kycklingen tills den är genomstekt
Det var en kycklinggryta med bacon och champinjoner. Kyckling och bacon är smaker som jag alltid har tyckt om och som jag tycker passar väldigt bra ihop
Snabbmarinerad kyckling i lergryta (Kirons favorit. Koka ihop såsen och häll över kycklingen. Kycklingfilé med soltorkade tomater och taco-ostsås 6-8 p. 1 kg kycklinginnerfilé. 1 kg kycklinginnerfilé