Jag har mest bakat matbröd med jäst den senaste tiden, men fick lust att göra ett bikarbonatbröd. Inspiration till det fick jag när vi var på resturang Sjögräs i Stockholm, och jag fick ett så gott, mörkt bröd från Friends of Adam som jag tror var ett bikarbonatbröd
Det här brödet har jag gjort en gång tidigare, men jag glömde skriva ut mängden på kesellan, tack till Sofie, en av mina läsare för att du kommenterade det
Här kommer ännu ett recept från en bloggläsare Linda, ett super super gottfröbröd som jag har hunnit med att bakaflera gånger, det känns som att om man tar en bitmed lite smör och en ost på så kan man inte slutaman måste bara ta en bit till och kanske ännu en bit till
Blev ett mörkt glutenfritt bröd också förra helgen. Det här tyckte jag var såå gott att jag bra kan göra det åt hemmafolket trots att det är glutenfritt, alltså rekommenderar verkligen det här receptet
Det här är ett fantastiskt gott vitt glutenfritt bröd. Om du bakar ut det som en fläta som jag gjort, är det ju dessutom väldigt kul att servera till gäster som kommer på besök i stället för ett ordinärt formbröd
Sätt ugnen på 220 grader. Blanda samtliga ingredienser i en bunke (nej, ni behöver inte göra det i en särskild ordning utan se bara till att smeten blir jämn och klump fri)