Rör smör och socker poröst. Blanda i sirap, siktad kakao, mjöl, vaniljsocker och bikarbonat. Dela degen i två bitar och rulla längder, lika långa som plåten
Har ni som jag, alltid äggvita i kylskåpet. Jag har jämt flera burkar med olika datum på äggvita som sparats från olika tillfällen i kylskåpet och det brukar sluta med maräng som vanligt eller så slängs det till slut, jag menar det går inte att leva på maräng, eller
Nyttiga kakor och bakverk, finns de verkligen. Kakorna är helt glutenfria, fria från raffinerat socker, ägg och mejeriprodukter och är dessutom helt vegan
Då var det dags att baka och denna gången blev det ett par riktiga godis kakor. Mina kakor ser ju inte alls ut som dom ska göra dom ska var platta och inte alls så stora kakor som jag fick
Dessa kakor är farligt goda, när man väl har smakat är det svårt att sluta äta. Det som gör dom här kakorna sådär extra goda är att man fryser in små bollar av nutella som man sedan lägger i mitten av degen innan den ska in i ugnen så när man sen tar ut kakorna så har nutella runnit ut i hela kakorna och det är sådär kletiga och goda
Receptet räcker till ca 10 kakor. Låt kakorna vila på plåten i rumstemperatur i ca 30 minuter medan du låter ugnen värmas upp till 175 grader. Grädda kakorna i mitten av ugnen i ca 12 minuter
Hej på er. Nu ska jag bjuda er på min favorit favorit kaka. Denna kakan tror jag nästan att alla mina vänner har smakat, och jag vet inte med hur många vänner jag har bakat den med men vi föråt oss på den här kakan ett tag haha Den är så god så god så god