Evas kokbok

Evas kokbok

PARADISISK RÄKRÄTT.

PARADISISK RÄKRÄTT.

Skala räkorna. Skiva champinjonerna. Skala löken och skär den i klyftor. Rensa och strimla paprikan. Fräs lök och svamp i olja i en låg panna
Små vitlöksbröd

Små vitlöksbröd

Smula jästen i en skål. Tillsätt vatten 37° och vispa tills jästen lösts upp. Tillsätt olja, salt och det mesta av mjölet
Lax med kräftstjärtar

Lax med kräftstjärtar

Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper och krydda med citronpeppar. Låt kräftstjärtarna rinna av väl och blanda med crème fraiche, majonnäs, dill och gräslök
Ketchupkyckling

Ketchupkyckling

God morgon måndag och välkommen en ny vecka. Jag kompar idag så jag ska jobba lite med bloggen och gå ut på en promenad
Himmelska grytan

Himmelska grytan

Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Kyckling i röd curry, kokos och lime

Kyckling i röd curry, kokos och lime

Kyckling i röd curry, kokos och lime. Vi älskar det thailändska köket i vår familj och denna rätt är helt klart favoriten