Fördela smeten i muffinsformar. Har du en muffinsplåt, så sätt formarna plåtens fördjupningar. Eller använd dubbla pappersformar, så flyter inte muffinsen ut under gräddningen
Fördela smeten i muffinsform som är smord med matfett. Skär osten i stavar och stoppa ner en i varje muffins, bestäm själv hur mycket ost som det skall vara
Fördela smeten i de smorda muffinspannorna. Strö valnötsbitarna över muffinsen. Smörj två muffinspannor med 12 fördjupningar eller ställ upp 24 dubbla pappersformar. Låt muffinsen vara kvar i muffinspannan i 5 min och servera dem sedan varma
Blanda ner i muffinssmeten tillsammans med osten. Matiga muffins 12 st. Fördela smeten i muffinsformar och grädda i varm ugn ca 15- 25 minuter. Matiga muffins 12 st
De här muffinsarna är superenkla och mycket uppskattade på frukostbordet. Här har jag gjort dem utan fyllning men de passar jätte bra med att stoppa några äppelklyftor i varje muffins och strö lite kanel över
Rör ihop äggsmeten och havreblandningen och skeda upp i muffinsformar. Strö över pumpafrön och grädda i mitten av ugnen på 225 grader, i ca 15 minuter, tills muffinsarna är gyllenbruna
Tror det är från en gammal coop/ica medlemstidning som jag förädlar och justerat lite på, den här gången har jag gjort om det till portionsbitar i muffinsstorlek
Frukostmuffins. Häll upp i fasta muffinsformar stoppa i några vinbär i varje. 0kommentarer. Provade göra en variant på frukost/mellanmålsmuffin idag och de blev jätte goda