Jag har spenderat ett antal timmar i köket i helgen för att försöka hinna göra klart vetebrödet och de flesta småkakorna inför kafferepsfinalen som är nästa söndag
Julmaten är uppäten och vi har fått nog, idag blir det en klassiker i Crock-Pot - nämligen köttfärssås med en massa gott som behövde räddas ur kylskåpet
Ett par månader efter att jag ändrat innehållet på min tallrik så startade jag min blogg på inrådan av Anna Hallén som tyckte om mina recept och bilder
Servera gärna med ett gott kryddsmör, länkar till några av mina favoritsmör kommer här nedan. Hör kommer ett snabbt och enkelt tips på ett bra tillbehör till en god köttbit eller kycklingfilé
Strimla vitkålen för hand eller i matberedare så fint som möjligt. Stek vitkålen i 100 g smör i en rejäl stek- eller wokpanna på medelhög värme utan att kålen får allt för mycket färg
Såg på twitter för någon vecka sedan "Mina linser klibbar ihop hela tiden". Det ska väl till en matnörd för att inte fatta på direkten att det handlade om linser som man har på ögonen
Foto. Tina Fallgren. Jag bakade de här bröden till julafton och de blev uppskattade. De kräver få ingredienser men mycket tid för jäsning, men har du tiden så är det definitivt värt det