Sill med apelsin, rosmarin och chili « Tillbaka till bloggen. Sill med apelsin, rosmarin och chili. Av Johanna Bergqvist,. 6 juni, 2013 11. 22. i Tillbehör Delikatessboxen
Italiensk marinerad fläskfilé Låt fläskfiléerna ligga framme i rumstemperatur en stund innan tillagning. Sätt ugnen på 125 grader. Putsa, salta och peppra filéerna Matklubben.nu
Bräserad oxsvans på romersk vis Sätt ugnen på 140 grader. Skala och grovhacka vitlöken och löken. Skala och skär moroten i mindre tärningar Matklubben.nu
Italiensk fylld fläskfilé En rätt som passar både för fest och en vanlig söndagmiddag. Ingredienser (4 portioner)600 g fläskfilé8 soltorkade tomater i olja½ dl färsk basilika100 g skivad parmaskinka125 g mozzarellaost1 msk olivolja1 tsk salt1 krm nymald svartpepparTillagning Finrod
Bräserad kinesisk oxsvans Det blev väldigt gott, såsen fick en karamelliserad smak, med toner av mörk choklad och svarta lakrits toner FOOD MOB