Säger jag. Även om det varit kortvecka har den känts lååång, med sjukt barn och Mannen bortrest. Men nu trillar tjejerna in snart och då är det officiellt helg
Att grilla kyckling kan vara lite besvärligt, anledningen till att man vill att kycklingen ska vara genomstekt men är den för genomstekt så blir den torr
Jamie's America är helt klart en favorit bland mina kokböcker just nu. Förvisso har jag svårt att hålla mig till recepten såklart men den ger mycket inspiration
Denna libanesiska linssoppa är riktigt trevlig med god smak av citron, spiskummin och persilja. Mättande är den också, proppad med potatis och röda linser
Nu har jag två veckor semester, jippi. Den första veckan tillbringar vi i Jämtland och den andra veckan kommer vi vara i Luleå och förbereda oss inför skolstarten och hösten
Ikväll ska vi grilla med några polare och jag tog tillfället i akt att baka bröd till maten. Det här brödet gör alltid succé när man bjuder på det, brödkorgen brukar snabbt bli tom
Börjar kunna sitta ute på balkongen nu och äta kvällsmat solen står på, det är fint. Jag hittade en mango på gatan härom dagen och tog hem den för att göra smoothie, köpte citron och frysta hallon samt yoghurt för att ha i
Hemmagjord falafel  När vi var i Barcelona i somras hittade vi ett litet libanesiskt hak där de sålde falafel med massor med olika smakrika och starka röror
Ja, nu var det ju den där meze-kvällen. På grund av detta envisa virus som bestämt sig för attt flytta in hos oss, så har vi fått skjuta upp vår mezemiddag ett par gånger
Jag är inne i en period då jag bara älskar att laga mat. Det går i perioder och oftast brukar matlagningsintresset öka när jag hittar spännande produkter
Lägg på en stor fin fat så att alla kan plocka sina favoriter. Just nu har jag cravings för Libanesisk grillmix som man hittar på alla mezebord och libanesiska restauranger