Kanske sommarens sista sallad. Melon & fetaostsalladca 500g vattenmelon, skuren i tärningar ca 2x2 cm2 pkt fetaost, smulad1 salladlöknågra blad myntalite olivoljasalt, svartpepparHacka lök och örter, blanda allt, smaka av med salt och peppar, eventuellt kan det behövas en lite skvätt citron
Via Buzzador fick jag möjlighet att testa lite antipasti från Zeta. Lika bra att gå all in var min tanke och jag komplettera med lite mer saker så att det skulle kunna bli en komplett måltid
För mig är quesadillas en av de bästa rätterna att använda upp lite av varje som skräpar i kylen. Och även om det är anledningen till att man gör dem ibland, så vill man ändå komponera ihop dem ‘rätt’
Mina åt jag tillsammans med en liten klick naturell creme fraiche. Kvällens middag var enklaste och snabbaste maten nämligen pastaskruvar, stekt falukorv och wokade grönsaker