Italiensk buffe
Anna Ztyle -
Anna Ztyle -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfile
  • 1 brk pesto rosso
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 dl olivolja
  • Blanda samman marinaden och lägg i kycklingen.
  • Låt kycklingen marineras i minst 1 tim Stek sedan i ugn tills innertemp visar 72 grader Skiva kycklingen och lag upp på ett fat.
  • Serveras kall!
  • 2 st fläskfileer
  • 1 dl olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 msk flytande honung
  • 1/2 tsk torkad chili
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 tsk torkad basilika
  • 1 tsk salt
  • 2 gula paprikor
  • 2 röda paprikor
  • 2 aubergine
  • 1 squash Olivolja
  • 1/2 pkt örtkryddor provencale, (finns i frysdisken)
  • 0,5 dl olivolja
  • 1 vitlöksklyfta Salt
  • Peppar
  • 2 dl crème fraîche
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 1 brk kronärtskockshjärtan
  • 0,5 dl riven parmesanost
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 3 dl rapsolja
  • 1 knippe färsk basilika
  • 3 vitlöksklyftor 2 äggulor 1 msk dijonsenap
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • En nypa salt o svartpeppar
  • 1 pkt fetaost
  • 1/2 brk grillad paprika
  • 1 vitlöksklyfta 1 msk olivolja
  • Salt o peppar
  • 1 hg bresaola
  • 1 brk mascarponeost
  • 1 kruka basilika
  • Rivet skal från en citron
  • 2 förpackningar fryst kavlad smördeg
  • 1 pkt fetaost
  • 1 brk soltorkade tomater
  • 1 påse färsk spenat
  • 1 purjo Lite flytande honung
  • 1/2 tsk salt
  • Några nypor cayennepeppar
  • Sesamfrön
  • Äggulor till pensling
  • 2 dl olivolja
  • 25 gram jäst
  • 3 dl ljummet vatten
  • 1 tsk salt
  • 8 dl vetemjöl special
  • 2 dl riven parmesanost
  • Svartpeppar
  • Flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

  • tikarlsson

     - 

    Länken fungerar inte

Logga in eller Registrera för att kommentera.