Libanesiska ostpinnar Hetta upp olja i en stekpanna och stek dem nån minut på varje sida. Dessa är så goda. Mamma gjorde dessa till oss när vi var små och bodde hemma silvias mat & bak sida
Filodegsrullar med fetaost Grädda i mitten av ugnen ca 10 min. Mezebuffén fortsätter. Idag med filodegsrullar med fetaost. De här rullarna är goda Emilias mat & bak
Oststänger av filodeg 6) Nu glömde jag ta tiden senast men låt de stå inne i ca 10 min eller tills de blir gyllenbruna. Ingredienser - 1 paket filodeg (finns i frysdisken)- 2-3 dl riven smakrik ost - 1 äggHur gör man Mumsig Mat - Recept och tips på god mat
Spanska heta räkor I slutet lägger du i räkorna och låter dem sjuda i oljan några min. Hacka vitlöksklyftorna samt pepparfrukterna Matklubben.nu
Räkor i röd currysås Förbered broccolin genom att skala och skiva stammen (den är väldigt god och söt och ska absolut inte slängas) och dela huvudet i mindre knippen Katinkas Kitchen
Gräddig kycklinggratäng med bacon och jordnötter Grädda 25-30 min i 225 graders ugn. Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra Matklubben.nu
Krämig pastagratäng med kyckling Strö över riven ost och gratinera i 225 grader i ca 15 min, eller tills den fått en fin yta. ca 15 minGott Och Blandat
Pastagratäng med bacon och purjolök Koka pastan enligt bruksanvisning men häll av den när det är 3 minuter kvar på koktiden. Toppa med riven parmesan och gratinera i ca 20 minmittkok.expressen.se