En pastagratängoch fräsch sallad till blev skärtorsdagens middag, tillagad av svågern T. Pastagratäng är så himla bra på det sättet att man nästan kan ha i vad som helst
Jag kom att tänka på en maträtt som mamma brukade göra när jag växte upp ochmed det som inspiration ochmed lite smårester i kylen så blev det en pastagratängmedbacon, som blev riktigt god
jag serverade med egenhändigtodlade vaxbönor. koka 4 portioner spagetti eller valfri pastastek 2 pkt bacon som klippts i små bitar så att den får lite ytarör ihop3 äggulor3 dl grädde (vi använde laktosfri matlagningsgrädde)1 dl färskriven parmesanostsaltoch mycket svartpepparrör ihop allt och lägg det i en smord ugnsform. Toppa med riven ost (ej parmesan)In i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter eller tills den fått fin färg. 2 pkt bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.