Inte alls tokigt. Härlig lätt thaismak. Lätt att göra. Jag rekommenderar absolut att testa den. )Ingredienser400 gram Laxfilé, tärnad200 gram Räkor, skalade3 st Schalottenlökar, finhackad1 msk rapsolja2,5 dl kokosmjölk1,25 l hönsbuljong, gärna stark1,5 tsk sockersalt och peppar100 gram äggnudlarGör såhär1
Elegant som tusan blev denna mannagrynspudding, exotisk i sin smak. Ingredienser. mellanmjölkmannagrynsmörrussinbittermandelsockervaniljsockerkanelSåsen
Igår så fick jag denna superfina sifon av Kitchentime och tänkte att jag måste inviga den direkt så jag bakade en paj och sen hade jag en förpackning med vaniljvisp hemma som det verkligen var dags att använda men jag måste ha gjort fel för det var inte så "vispat" "krämigt" utan rann mer
När det kommer till matbordet så är ju tisdagar traditionellt fiskdagar, i alla fall i mina trakter. Idag vill jag tipsa er om ett busenkelt litet knep för att laga en god fiskrätt där man tekniskt sett inte behöver tillaga själva fisken
Jag ska inte trötta ut er med att berätta om alla våra timmar i telefonkö, samtal med ett antal olika personer på Telias kundtjänst, avbrutna samtal och ytterligare några timmar i telefonkö, nytt modem på posten som inte heller det fungerar fullt ut och en telefontekniker som inte kommer förrän nästa vecka, utan jag tänker istället ge er ett fiskrecept som jag lagade härom dagen