Lenas kokbok

Lenas kokbok

  • 3 Recept
GRATINERAD BLOMKÅL (GLUTENFRI)

GRATINERAD BLOMKÅL (GLUTENFRI)

Detta behöver du. 4-6 pers. 1 blomkålshuvudvatten och salt. Gratängsås. 3 msk smör3 msk sempers fin mix2½ dl kelda mellangrädde2½ dl mellanmjölk2 äggulorsalt-vitpeppar
Aubergine gratäng

Aubergine gratäng

perfekt, sköter sig nästan själv. 4 pers. 1 stor aubergine. 500 g köttfärs (blanda med 2 msk oxfond , 1 tsk var av timjan ,oregano , rosmarin , salt o peppar )
Svärmors fiskgryta

Svärmors fiskgryta

Strimla löken. Skär paprikan och morötterna i tunna stavar. Kvarta champinjonerna. Stek löken, champinjonerna, morötter och paprika i smör och när de har blivit lite mjuka, tillsätt ananasen och philadelphiaosten