Skeda såsen över kycklingen i formen. 8 kycklinglårfiléer med skinn. 13 dl utspädd kycklingbuljong. Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter
Tag ut formen och varva skivor av mozzarella och salami mellan kycklingbitarna. Kyckling i ugn. Skiva kycklingfiléerna i cirka 3 centimeter tjocka skivor. Lägg ner kycklingen i formen, grädda och ställ in i 10 minuter. Strössla ut över kycklingen och ställ in ytterligare 25 minuter (totalt 35 minuter) i 225°C. 4 kycklingfiléer
Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen. En så god skapelse har rätten att återuppstå och den gick hem hos gästerna även den här gången
Vi har ätit väldigt lite kyckling på sistone. Härom veckan slängde jag ihop en marinad till kycklingben, som var väldigt enkelt men samtidigt så otroligt god att jag bara måste dela med mig av den