Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tina och marinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Om man vill göra det extra lätt för sig gör du den som en gratäng istället där du kokar ihopsåsen och sedan häller den i en form med råa kycklingfiléer, varefter du tillagar allt i ugnen tillskycklingen är färdig
Supergodkycklingfiléi sötsur sås. Riktigt gott blev det och godkänt hemma. Blanda ingrediensernatillsåseni en kastrull och låt det koka upp under omrörning
Det är en så himlarnssmarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstigaingredienser
Supergodkycklingfiléi sötsur sås. Riktigt gott blev det och godkänt hemma. Blanda ingrediensernatillsåseni en kastrull och låt det koka upp under omrörning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.