Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här på bloggen. Jag har haft fullt upp med att starta upp det nya året på jobbet och nu har jag äntligen kommit igång, och kan lägga ner lite mer tid på att visa er underbara bakverk =)
Målen för 2015 är klara. Nu ska jag bara påminna mig om dem varje dag. Tex ska jag bli bättre på att äta frukost och inte skippa den, jag ska skriva min första e-bok och jag har en hel del länder att besöka
Nyårsafton närmar sig och förväntningarna är som alltid höga, godaste maten ska serveras i vackraste klänningen, finaste champagnen ska drickas med de bästa vännerna och man ska vara på sitt allra soligaste humör
Jag kunde inte hålla mig länge från att börja använda mina polkagrisar. Idag efter jobbet knåpade jag ihop en fluffig kräm med vit choklad, grädde och polka med en knaprig kakbotten
Om du bakar mindre scones är det smart att lägga dem i bullpapper i en muffinplåt. Scones. 2 st stora eller 8 små5 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 tsk salt 75 g smör 2 dl mjölkBlanda alla torra ingredienser
En himla god fluff som passar ihop med tex glasskräm eller chokladfluff. Man kan ju använda vilket godis man vill tex, zoogodisar, ahlgrensbilar citronkolor, lakrits, ferraribilar , skumbananer osv
Dessert med lemoncurd. Hade en läskande burk lemoncurd ståendes i kylskåpet häromdagen (tro det eller ej men den hade inte ätits upp av sambon ) och en efterrätt som skulle göras till en middag
Cheesecake är gott och pannacotta är gott. Och tänk att de gifter sig utmärkt tillsammans. Lena blev av med sin fasa för gelatinblad när hon gjorde denna dessert, men jag har förenklat receptet ytterligare
Kladdkaka är aldrig fel, men på sommaren tycker jag det passar bättre med en ljus variant och denna jordgubbskladdkaka är jätte god och underbart enkel att göra