Lägg det tinade fiskblocket i en ugnsfast form. Hårdkoka äggen och låt dem kallna i kallt vatten. Smält margarin i kastrull, häll i purjolöken och låt den svettas lite
Lägg i fisken, salta och peppra. Dela fisken i lagom stora serverings bitar. Tina bladspenaten och fräs den i lite olivolja, salt, peppar samt eventuellt vitlök
4 4 minibaguetter (gärna bake off) 4 port pasta (gärna linguine) 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 250 g sparris (gärna grön) 150 g haricots verts 1 röd chili 1/2 msk olivolja 1 msk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 2 1/2 dl buljong (vatten ochskaldjursfond) salt peppar 580 g räkor i lake 1 citron 1/2 ask romanticatomater (à 400 g) 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Lägg i chili, crème fraiche, fiskbuljongoch pressa i vitlöken. Pasta och gärna gröna ärtor. Är & njut – och skynda vidare till det där som gjorde att allt blev så bråttom