Utan tvekan är detta den godaste kladdkakan som jag vet. Den är med apelsinsmak i originalet, men det hoppade jag över denna gången eftersom nu får det gå snabbt i köket när målaren är här
Gott, nyttigt och enkelt, så vill man ju att det mesta ska vara. I alla fall vill jag det. Jag vill veta vad det är jag stoppar i mig och ser gärna att det är lite åt det hälsosammare hållet
I förra veckan berättade jag om min veganska kladdkaka som istället för ägg innehåller kikärtsspad. Nu har jag gjort ett annat bakverk med kikärtsspad istället för ägg, nämligen brownie
Brownie kaka med chokladglasyr och kiwi på toppen, en helt underbar kaka som var saftig och krämig. Jag använde mörkt choklad som var 70% kakao från Marabou Premium, jag tyckte att det blev lagom med 70% men gillar du inte mörkt choklad så kan du använda 55% mörkt choklad istället
De här underbara brownisarna, efter ett recept av Leila Lindholm, är helt livsfarliga att baka, för de är nämligen så goda så att det är helt omöjligt att bara ta en bit