Vegetariskt

Vegetariskt

  • 21 Recept
Nyttig vegetarisk zucchinilasagne

Nyttig vegetarisk zucchinilasagne

Vegetarisk lasagne gjord på zucchini istället för pasta. Ett gott och nyttigt sätt att äta mer grönt. Lättlagad och riktigt god
Vegetarisk pastasallad

Vegetarisk pastasallad

På sommaren är det extra gott med matiga sallader. Igår svängde jag ihop en vegetarisk pastasallad till lunch av det som fanns kvar från picknicken på midsommarafton
Vegetarisk thaisoppa

Vegetarisk thaisoppa

Välj själv hur stark du vill ha soppan genom att anpassa mängden röd currypasta. Jag älskar stark mat, det är så gott
Grymt krämig vegetarisk lasagne

Grymt krämig vegetarisk lasagne

Idag var det kylskåpsrensning och vi lyckades skrapa ihop till en vegetarisk lasagne som blev makalöst god
Vegetariska köttbullar

Vegetariska köttbullar

Här i Sverige har vi ju vissa standardrätter som alltid finns med vid alla högtider. Köttbullar är en av dessa, en återkommande favorit vid midsommar, jul och påsk
Krämig pasta med champinjoner och vitlök

Krämig pasta med champinjoner och vitlök

Hallå alla fina bloggläsare. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tips till en mysig kvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
Krämig pasta i tomatsås- middag på 30 min

Krämig pasta i tomatsås- middag på 30 min

En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket
Wraps med quorn och curryröra

Wraps med quorn och curryröra

Wraps med quorn och curryröra (4 stycken). Du behöver. 200 g quornbitar. 1/2 dl majonnäs. 1 dl yoghurt. 1/2 msk curry
Veckans vegetariska: Morotssoppa med tahini och halloumi

Veckans vegetariska: Morotssoppa med tahini och halloumi

Tahini är en sesampasta som man brukar använda när man gör t ex hummus. Det är i princip det enda jag har använt det till i många år men nu har jag börjat använda det alltmer i matlagning och dressingar och det är väldigt gott
Grymt god vegetarisk pastagratäng

Grymt god vegetarisk pastagratäng

Hä om dagen såg jag ett avsnitt av "Landet brunsås" som handlade om "den svenska köttfrossan". Avsnittet fick mig att tänka till ordentligt