En len och krämig avokadosoppa som kan serveras både som förrätt eller varmrätt. För att få den lite matigare kan man toppa med kyckling, räkor eller rökt lax
Zzzzzz. Jag känner mig som en björn som gått i ide och vill sova i sisådär 6-7 månader. Nej jag skojar inte, jag känner mig verkligen trött på vintermörkret och kylan
Då var vi hemma igen, alltid skönt att komma hem, sova i egen säng och äta det man själv lagar. Ikväll blev det soppa med kronärtskocka och parma flarn, åt med härligt surdegsbröd
DAGENS RECEPT 14-11-25ROTSAKSMOSNu när höstens alla härliga rotsaker är som allra bäst och godast passar det bra att bjuda på rotsaksmos till både kött och fläsk eller som ensamrätt för den som så vill
I måndags fick min "slökokare" Crock Pot tillaga maten. Så enkelt och fiffigt. På söndagkväll förberedde vi löken o mätte upp vätskan samt tog upp en köttbit från frysen
Foto. Karin / bevemyrs blogg. En vardagskväll kan smaka så himla gott. Särskilt om det serveras nygräddat, charmigt, knubbigt bröd gjort i en gjutjärnspanna
I helgen blev det till att baka munkar, det blev både sockrade och doppade i choklad. Det fantastiska med munkar är att de går att dekorera och smaksätta på galet många sätt
Tidigare här i bloggen har jag presenterat röd kycklingcurry, grön kycklingcurry och nu har alltså turen kommit till den gula kycklingcurryn, en ljuvlig snabblagad kycklinggryta